SERVICES

wat wij voor u kunnen betekenen

Bij storiginals gaat het overal maar om één ding; Beleving!. Of het nu om uw nieuwe Retail locatie, restaurant, beurs,  marketingevent of exclusieve interieuronderdeel gaat, we behandelen het met dezelfde passie. Door onze wereldwijde ervaring in hoogwaardige merkbeleving weten we dat het om de details draait. Alleen door de kwaliteit en de service hoog te leggen lukt het u als klant om ons te vertrouwen en kunnen wij u daadwerkelijk ontzorgen. 

U wilt uw Retail locatie waar ook ter wereld beginnen of herinrichten? Storiginals verzorgt voor u turn-key uw volledige verbouwing. Vanaf het door de architect gemaakte ontwerp tot aan de opening nemen wij u mee langs de noodzakelijke stappen. Vanaf de eerste schets, via het noodzakelijke technische tekenwerk en vergunningen traject op naar de uitvoering. Wij bewaken budget en planning en bouwen met gevoel voor details en kwaliteit. Onze collega’s realiseerden sinds onze oprichting in 2011 al meer dan 1000 winkels over de hele wereld. 

Onze klanten stellen ons vaak voor uitdagingen. De architect heeft het ideaal plaatje geschetst en het is aan onze professionals om dit interieur te realiseren. Onze technische tekenaars werken de visualisaties uit in werktekeningen voor maakbare producten. Voor het op het oog onmogelijke bedenken we oplossingen voor productie en materiaal gebruik. Vanzelfsprekend staat het design bovenaan in alles wat we bedenken. In onze eigen werkplaats produceren we vervolgens uw maatwerkoplossingen met oog voor detail en beleving. 

Als u een evenement wilt organiseren en klanten, collega’s of zakenrelaties ontvangt, wilt u dat uw gasten zich bij binnenkomst meteen goed voelen. Ze moeten bij het binnenstappen van de ruimte een instant wow-gevoel krijgen. En precies dát is waar wij in overleg met uw ontwerpers voor zorgen. Noem het sfeer, decoratie, styling, of aankleding. Eigenlijk vinden wij de exacte term niet zo belangrijk. Zolang u het maar beleeft!

 

Een stand vertelt in één oogopslag het verhaal van je merk of product. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten en goede gesprekken hebben. Uw stand moet er door zijn uitstraling zo uit zien dat mensen geprikkeld worden, of een blik van herkenning hebben. In overleg met U ontwerpen en realiseren wij deze plek waar mensen elkaar ontmoeten en begroeten. Ons ervaren standbouw team neemt u vervolgens alle zorgen uit handen in het traject van overleg met beursorganisaties, goedkeuring, op en afbouw. Met onze passie realiseren we voor u een plek waarover mensen na afloop hun positieve ervaringen delen.

Een teken van leven, een signaal dat vraagt om aandacht van klanten. Signing is alles wat te maken heeft met het fysiek communiceren van teksten en beelden. Storiginals levert  voor u alles wat een merk, winkel of bedrijf aan fysieke communicatiemiddelen inzet om de doelgroep mee te bereiken. Of het nu gaat om uw bedrijfslogo of seizoensgebonden marketing specials. Met onze eigen Sign afdeling produceren wij de meest uiteenlopende communicatiemomenten tussen u en uw klanten. Onze passie en gedrevenheid maakt dat we blij worden van originaliteit en speciale wensen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook voor de verzending en eventuele installatie zorgdragen over de gehele wereld. 

Wij geloven dat de kracht van een interieur of product schuilt in de details. Of het nu gaat om een standalone product of een totale inrichting. Wij kunnen u optimaal adviseren over de constructie en het materiaal. We zorgen ervoor dat het ontwerp aansluit bij uw wensen en merkidentiteit, maar ook past bij de behoeften van de medewerkers of klanten die het product uiteindelijk gaan gebruiken. We combineren zorg en aandacht met ervaring en materiaalkennis om zo tot een krachtig eindresultaat te komen. We geven toe, we zijn soms ook een beetje eigenwijs. Hoe goed een ontwerp ook is, we blijven altijd kritisch kijken naar verbeterpunten. Dat zit hem vaak in de details, maar juist die maken het verschil.  Hout, glas, metaal of kunststof: er is niets dat wij niet kunnen maken. Dat maakt dat we met een open blik kijken naar uw product.

Bij Storiginals realiseren we ons dat het succes van iedere retailer afhangt van de volledige klantenbeleving, van brandmarketing tot de fysieke winkel. In deze schakel is ook een belangrijke rol weggelegd voor het Point of Sale materiaal. Point Of Sale materiaal vergroot de aandacht op een product. Dit kan in de vorm van posters, banners, creatieve vloerstickers of displays. Belangrijk hierbij is dat het past in de totale klantbeleving. Met onze eigen productie zijn wij als geen ander in staat om in grote maar juist ook in kleine oplages uw customized point of sale materiaal verder uit te denken en te produceren. Onze logistieke afdeling neemt daarna alle zorgen over het samenstellen en verzenden van de POS pakketten naar uw locaties over de gehele wereld uit handen. 

Om uw designers, bijna volledig, de vrije hand te geven in het vertalen van uw ideeën op bijna alle afwerkingen en materialen beschikken wij ook over een grootformaat sublimatie oven. Sublimatie is een natuurkundig proces, waarbij inkten bij hitte direct overgaan naar de gasvormige fase. De geprinte afbeelding  gaat hierbij een duurzame verbinding aan met het oppervlak. Zo kunnen wij uw foto’s, logo’s, teksten en klant-specifieke kleuren overbrengen op allerlei harde materialen.

Met name foto-exposities, architectuurprojecten, museale projecten, bewegwijzering, logoborden of reclame-uitingen zijn toepassingen die geschikt zijn om met deze printtechniek te worden uitgevoerd. Maar bij Storiginals gaan we altijd dat stapje verder. Keramische wandtegels, wandafwerkingen plafond afwerkingen maar ook meubels zijn bij uitstek geschikt voor exclusieve toepassingen. Daagt u  ons uit om ook hier onze creativiteit tot uiting te laten komen?    

sublimatie nederland