OVER ONS

Wie zijn wij?

Storiginals is een jong Nederlands bedrijf dat merken bijstaat in hun ambitie om originele merkbeleving te realiseren. Onze organisatie kan bogen op jaren ervaring op het gebied van winkel(ver)bouw, standbouw, evenementen en interieurleveringen in binnen en buitenland. Ons team bestaat uit gedreven vakidioten. We houden van ons vak en helpen merken bij het vertellen van hun verhaal.

Wat doen we?

Storiginals vindt oplossingen voor uw ideeën, van het bouwen van uw volledige winkel waar ook ter wereld tot het produceren van uw exclusieve interieur items. Voor onze klanten verzorgen we ook de bouw van stands en exclusieve marketing evenementen. Onze enthousiaste en zeer ervaren collega’s nemen u alle praktische en technische zorgen uit handen. Daarbij leggen we de lat hoog voor ons zelf en voor onze partners, dat maakt het dynamisch en uitdagend en daarom willen we niet anders.

Onze Visie

Storiginals wil als betrouwbare, langdurige partner projecten realiseren waarbij Creativiteit, Kwaliteit en Flexibiliteit de belangrijkste kernwaarden zijn. We doen dat als team zowel intern als bij onze klant, met plezier en met wederzijds respect.

No Nonsense

Persoonlijk en klant
gericht

Vertrouwen

Kwaliteit

Creativiteit